Gratis Gay Dating

Sexpartner lyst på homo sex

sexpartner lyst på homo sex

SiD Sexologisk rådgiver svarer: Er det normalt å bli lei seg når kjæresten ikke vil ha sex? SiD Psykologen gir råd om dårlig selvtillit og selvbilde: SiD Kan man bli helt «frisk» fra psykiske lidelser?

SiD Jeg har ikke lyst til å være homo. SiD Jeg er jomfru og har aldri vært forelsket. Kommer det til å være slik for alltid? SiD Jeg er forelsket i en jente i klassen, men blir så stresset i nærheten av henne. SiD Er det normalt ikke «å få den opp»? SiD Hvordan hjelpe en psykisk syk søster og samtidig ta vare på seg selv? SiD Hvordan akseptere at jeg trenger hjelp uten å føle meg oppmerksomhetssyk eller teit?

SiD Hvordan undersøke kjønnsorganet mitt hos lege uten at de foresatte oppdager det? SiD Hvorfor tok han det som en selvfølge at han kunne dominere meg i sengen? SiD Kjæresten min vil ikke ha forholdet offisielt på sosiale medier. SiD Hvordan kan jeg slutte å «fake» orgasmer?

SiD Hvordan komme seg videre fra en vond barndom? SiD Psykolgen svarer tenåring: Hvorfor blir jeg så lett irritert på kjæresten? SiD Hvordan kan jeg fortelle foreldrene mine at jeg er homofil? Venninnen min har mistet mange hun er glad i.

Jeg tenker på utseendet mitt når jeg har sex. Jeg sliter veldig med sjalusi. Hvorfor gjør det så vondt? Jeg kommer for fort. SiD Eksen min ga meg herpes.

Hva gjør jeg med skammen? Ingen av vennene mine viser sterke følelser. Hvorfor er det «ulovlig» å gjøre det? Jeg føler meg ikke seksuelt tiltrukket av andre. Er det legitimt å føle det slik?

SiD Hvorfor blir så få unge som sliter psykisk, tatt på alvor? SiD Jeg skammer meg over å være jomfru. Hvis så mange menn hadde reagert på dette hadde ikke de jentene som har ligget med over XX antall fått ligget med flere. Vis gjerne til hvor det står at jenter tror de må ligge med så, så mange for å være frigjorte. Jenter ligger med gutter fordi de har lyst! Akkurat som gutter har gjort i alle år. Dette blir en svært gal fremstilling for svært mange av begge kjønn. Så det er et krav om at man bør ha sex når man er singel, hvis ikke så blir man sett på som "rar"?

Det er svært mange som ikke føler å ha sex når man ikke er i et forhold. Mange stoler ikke på den andre når man ikke kjenner hverandre så godt, og mange av de igjen vil ikke risikere å bli såret ved å bli forlatt etter en affære osv. Gjelder ikke meg, selv om jeg har de holdningene jeg har. Det går an å være fornuftig og samtidig ha et rikt og spennende liv. Igjen vil jeg gjenta at ei jente med en utrolig lang partnerliste faller enormt i verdi for meg. Det er akkurat som med røykere; noen menn vil ikke engang nærme seg ei jente som røyker, fordi det ikke samsvarer med hans egne verdier som sunn.

I den andre setningen har jeg fått høre følgende flere personer både menn og kvinner: For en merkelig oppfatning. Det er nok snarere slik at jentene vet at de KAN ligge med noen om de vil. Ikke at de BØR. Jenter har utviklet seg. Om guttene ikke følger med på utviklingen men holder seg i hulene sine, så er det vel deres problem. Jeg tenker slik at en mann som er veldig opptatt av hvor mange partnere jeg har hatt, ikke er interessant for meg.

Da liker jeg ikke holdningene hans. Og da liker ikke han meg. Så da er vi ikke noe match. At det finnes mange som ikke er en match for meg er da null problem, så lenge det finnes noen som ER en match. Jeg liker ikke FrP-ere heller, men det er jo bare å unngå dem.

Gidder ikke å gå og hisse meg opp over deres eksistens eller å prøve å forandre meningene deres. Jeg har aldri vært troendes, hverken til kristendommen, islam, hinduismen eller hva de nå heter.

Generelt så interesserer jeg meg ikke for det. Jeg trenger ikke religion å støtte meg på, bare min egen sunne fornuft, handlekraft og dømmekraft. Opphøyer meg selv til en person som får til det jeg vil i livet, uavhengig hva andre skulle mene.

Min mening om dette temaet står fast; jenter burde ikke fly rundt og tro de er frigjorte når de kan ha seg med mange. Vedrørende sex, så må jeg gjenta noe jeg har sagt en del ganger i "det virkelige livet"; mitt syn på sex blir sett på som fornuftig og bra, og lite annet. Men her inne, på et interaktivt debattforum, så har man lettere for å kritisere motdebattanter enn i andre sammenhenger.

Mitt syn på dette er ufravikelig, og jeg er en realist. Naturfag og vitenskap står i fokus for meg, og etter hva jeg har kunnet forstå så ligger det ikke i menneskets natur å ha tilfeldig sex bl. Man kan gjerne ha flere enn én sexpartner, men hele kluet i denne debatten er hvorvidt 9 sexpartnere for kvinner før fylte 21 år er "bra" eller ikke, eller om det er "normalt" eller ikke.

Etter hva jeg kan forstå av dette så er dette antallet noe som har steget markant de siste årene, hvilket skulle tilsi at media har hatt en enorm påvirkningskraft. Jeg mener at våre instinkt er blitt skjøvet til side for ytre påvirkning.

Hadde vi fortsatt vært "huleboere", som noen refererer til her, så hadde ikke mange kvinner turt å hatt seg med mange menn, nettopp pga trygghet, samhold, oppforstring av barn m. Men i dag så bor de fleste i den vestlige verden i et trygt land, gjerne i byer, hvor det er uendelig mange muligheter, og få konsekvenser, slik at det er fantastisk lett å ha sex med personer i løpet av 10 år f.

I tillegg så kjeder man seg lettere i rike land enn i fattige land, hvor i de sistnevnte landene stort sett dreier seg om å overleve og klare seg.

Vi i de rike landene setter ofte pris på jordens mangfold av både natur og mennesker, og vi er de som reiser mest pga god økonomi bl. Mens de fattige må være på sin samme plass hele livet og leve av den naturen vi rike liker å ferdes i kun på ferieturer, og samtidig tar bilder av de innfødte og blir fascinert av deres levemåte og samhold i familien og øvrig nettverk i deres særegne samfunn.

Deres "religion" er ofte basert på naturen selv, og de har innordnet seg sitt særegne sosiale system og levemåte. Er det naturlig for disse menneskene å ha sex med tilfeldige? Neppe, for noe slikt vil kunne skape uorden og kaos deres samfunn.

Disse menneskene er nærmere sin opprinnelige natur enn vi noen gang vil kunne komme i den rike verden, og de handler mer på instinkt enn oss. Derfor bruker jeg dette som referanse, siden vi i den rike verden baserer våre verdier i materielle goder og enkle budskap fra media som vi tror er vår rettesnor!

Vi i den rike verden har fjernet oss fra vår egen opprinnelse og hever oss over alt det naturlige! Vel, dette er å trekke det litt vel langt skal innrømme det , men hvis denne åpenheten og "frigjøringen" fortsetter også i de neste generasjonene er sannsynligvis kaos like om hjørnet! Dette gjelder såvisst ikke bare kvinner, men også i aller høyeste grad menn!

Kanskje det er bedre for DEG å holde kjeft om du ikke kan lese alle innleggene før du er så stor i kjeften. Jeg har lest "litt" biologi, men kjenner fremdeles ikke igjen påstanden. Tenker du på vår "reptilhjerne"? Hva er problemet hvis de ikke får kjønnsykdommer, er det umulig for kvinner å ha glede av sex med flere enn en? Ser de som er " hjernevaska av media " posetivt på ditt syn i "" det virkelige livet ""?

Ni høres mye ut, men britiske damer er ekstra slutty og begynner på universitet og lignende tidligere enn i Norge. Nei, du har et talls forhold til kvinners seksualitet. Denne offisielle holdningen til kvinner og sex på tallet synes jeg din mening ligner på: Menn kunne stort sett gjøre som de ville. Usikkerheten viser det, siden du ikke ønsker ansikt på noen av dem. La oss si du bor på en liten plass hvor "alle kjenner alle" og du vet at kona di hadde 20 partnere før dere giftet dere. Kan du helt ærlig svare at dersom du ser henne stå å snakke sammen med en fyr på en fest ikke lurer på om hun har ligget med han?

Jo, det er jeg ganske sikker på. Jeg er godt bevandret seksuelt da jeg har hatt et tresifret antall seksualpartnere og det er ikke normalt for jenter på rundt tyve å ha vært over et tittalls gutter. Imidlertid er jo dette et gjennomsnittstall og ikke et mediantall, som er mer representativt på hva som er 'normalt'. Hva vet du om holdningene til sex på tallet? Ikke så jævla mye tror jeg. Min holdning er da at folk kan få gjøre hva de vil hvor passer den inn, Einstein?

Gidder ikke "dritten" som er "brukt" av mange menn før meg. Men jeg mener rett og slett du tar feil også angående mefdiantall. Leste for en gangs skyld FHM her om dagen, og var fem tilfeldige jenter i alderen intervjuet om sexpartnere når man var singel.

Selvsagt ikke et statistisk valid antall men likevel. To mente at det var normalt å skifte sexpartner én gang i måneden, en mente hver annen måned, en  mente så ofte man ville og en mente at man ikke behøvde å være tøs selv om man var singel. Jeg regner at du innser at FHMs 'tilfeldige' utvalg ikke var rent så tilfeldig. De vet at menn liker å lese om kåte og slutty jenter. For hver partyjente som skifter partnere titt og ofte har du en grå mus som har partnere gjennom hele livet.

Tror jentene som vokser opp nå er meget bevisst på at de kan få sex når de vil med omtrent hvem de vil. Jeg mener mye av vår irrasjonelle handlemåte er i strid med biologien. Vi mennesker får daglige unaturlige doser med ymse innslag av påvirkninger fra media, i tillegg til de som skal styre landet vårt.

Vi synser og mener mye uten å ha belegg for det, reklame og diverse artikler i ungdomsmagasiner er i aller høyeste grad med på å styre folks meninger og handlemåte, og det vitner om svakhet i vår art. Usikre jenter tror de skal ha sex så tidlig som mulig, fordi det er det de tror er forventet av dem. Og det er i tillegg en bred oppfatning av at gutter skal feie over alle jenter de har muligheten til å feie over.

Alt dette bunner i ytre påvirkninger, og ikke egne meninger. Noen få, som er sterkere psykisk enn majoriteten, klarer å finne ut hvem de er og hva de står for på et tidlig stadie i livet, uten å bli så mye påvirket utenfra. Det betyr likevel ikke at man skal være tilgjengelig og "lett bytte" for "alle og enhver" for det.

De fleste gutter jeg kjenner setter pris på at jenta skal være "verdt å kapre", unik og spesiell for ham. Dette faller litt i verdi hvis hun avslører at du er 26 i rekken Da har hun vært tilgjengelig på markedet og blir ikke like unik i manges øyne.

Men jeg dømmer ikke disse jentene for det, for de vil uten tvil tiltrekke seg gutter som vet å sette pris på den de er som person osv. Jeg vet om jenter som har hatt over snittet antall sex-partnere og de er da veldig hyggelige jenter for det!

Jeg tiltrekker meg stort sett jenter som ikke flyr ute på byen hele tiden, som er søte og litt beskjedne. Selv kan jeg ta meg en tur ut på byen i ny og ne. Så vi tiltrekkes ulike typer mennesker. Jeg ser altså ikke ned på de som har seg med stk før fylte 30 år, men jeg stiller meg uforstående til slike handlinger, da dette antakelig ikke ligger naturlig hos oss mennesker.

Hvis samtlige mennesker skulle f. Derfor er det mest sannsynlig ikke naturlig i menneskesamfunn å ha fri tilgang til sex med hvem man vil til enhver tid. Mennesker må innordnes systematisk i samfunn for å kunne fungere som en enhet. Avvikere skaper ubalanse i samfunnet. Dyr trenger ikke like heftige system å leve i, da de handler mer på instinkt enn oss. Vi har mistet mye av denne egenskapen, men vi finner tilbake til våre urinstinkt når vi f. En trussel kan være at noen forsøker seg på dama di, eller ei jente du er stormforelsket i.

Så utroskap og mange sex-partnere kan skape stor uro og usikkerhet i et samfunn, især hvis alle hadde falt for enhver fristelse. Det er, som sagt, null problem for de fleste av oss å skaffe seg sex med mange forskjellige partnere, så noe status vil man uansett ikke oppnå av å holde på sånn tenker da spesielt på gutter.

Dette er bare tull. For det første er det ikke null problem for de fleste å skaffe mange sexpartnere, tvert i mot. Du trenger da ikke å presisere dette. At du foretrekker å være den overlegne i forholdet er da hevet over enhver tvil! Alle menn som er opptatt av at jenta skal være mest mulig "ren", foretrekker beskjedne damer som de kan sjefe over.

Dette er også en del av biologien som du hevder at du er styrt av.

Jeg ønsker selv å ikke oppgi antall sexpartnere jeg har hatt til en kommende mann. Hvis en mann har hatt sex med mange menn er han antageligvis homo. . Liker å bli venner med menn før jeg eventuelt har lyst til å ta ting. aug HET FLØRT: Neste gang du møter noen du får skikkelig lyst på, sjekk om som en betegnelse på om man er hetero, homo, bifil, panfil, og så videre. at hvis en jente har mange sexpartnere og snakker høyt om sexlivet sitt. jun Vi mener at sex mellom mennesker kan være til et annet formål enn reproduksjon , at vi kan ha flere enn en sexpartner og at utroskap ikke er en.

HOMOSEKSUELL ESCORT EU NEWS ESCORT NORDLAND

Begjæret handler kun om egoets behov og lyster. Det som er viktig er hvordan vi fungere sammen, at vi har kjemi, at han behandler meg bra, at vi har er godt sexliv, at vi kommuniserer, at vi får hverandre til å le. SiD Psykolgen svarer tenåring: Avvikere skaper ubalanse i samfunnet. Jeg er lei av at kjæresten maser om sex. Den norske kirke bør velge den sti Jesus av Nazareth forkynte.

Internasjonale telefonnummer escort service nearby homoseksuell

Sexpartner lyst på homo sex